ΙΣΤΟΡΙΑ
Ιστορικό

 

Η εταιρεία H.Skevofilax ειδικεύεται στην κατασκευή και διανομή πολυτελών γυναικείων υποδημάτων.

Η πρώτη δραστηριότητά της στο χώρο της κατασκευής χειροποίητων γυναικείων υποδημάτων πραγματοποιήθηκε το 1955 από τον Γεώργιο Σκευοφύλαξ, στην περιοχή του Ψυρρή, το τότε «στέκι» όλου του κλάδου της υποδηματοποιίας.

Η άμεση αναγνώριση της εξαιρετικής της δουλειάς καθώς και η επιμονή της για άριστο αποτέλεσμα ήταν καταλυτικοί παράγοντες για την ανάπτυξή της. Τέλη της δεκαετίας του 1970 αναβαθμίζεται η εταιρεία στον χώρο της παραγωγής με σύγχρονα, για την εποχή, μηχανήματα και αυξάνει την παραγωγή πολυτελών υποδημάτων, εξυπηρετώντας πλήρως τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της σε Αθήνα και επαρχία.

Στις αρχές του 1990, μετακομίζει στην περιοχή του Περιστερίου σε έναν ιδιόκτητο χώρο, μεγαλύτερο από εκείνον του Ψυρρή. Παράλληλα αναπτύσσεται δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα με την έλευση των παιδιών του στο τιμόνι της εταιρείας.

Η συνέχιση των υψηλών προδιαγραφών κατασκευής γυναικείων υποδημάτων πολυτελείας έθεσαν τις βάσεις για νέες συνεργασίες, τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και στην Κύπρο. Στις αρχές της δεκαετίας του 2010 η εταιρεία πραγματοποιεί συνεργασίες με μεγάλους οίκους υποδημάτων.

Σταθερός στόχος της εταιρείας παραμένει η προσφορά υποδημάτων

πολυτελείας υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.